Vi søger en dygtig og ansvarsbevidst studentermedhjælper med lyst til spændende og alsidige opgaver i Asylafdelingen på DRC Dansk Flygtningehjælps hovedkontor i Borgergade.

Hvem er vi?

Nogle af Asylteamets primære opgaver er at rådgive asylansøgere, deltage i Åbenbart Grundløs proceduren og at yde retshjælp til asylansøgere, som behandles i Dublin proceduren.

Du vil indgå i et team med juridiske rådgivere og primært beskæftige dig med lettere juridiske rådgivningsopgaver – personligt, på video, telefon og på mail. Administrative opgaver vil også forekomme.

Dine opgaver

Besvarelse af henvendelser fra asylansøgere og andre om asylrelevante emner via vores elektroniske postkasse ”Advice”, samt evt. på telefonen. Administrative opgaver fx i forhold til vores hjemmeside. Bistand til de juridiske rådgivere i forbindelse med opfølgning på konkrete sager. Lejlighedsvis aflastning i vores sekretariat samt hjælp til mødeafholdelse.

Din profil

Alle medarbejdere hos DRC Dansk Flygtningehjælp skal besidde vores fem kernekompetencer, som er: Kvalitet, Samarbejde, Medansvar, Kommunikation og Integritet. Vi forventer desuden, at du:

Er jura-studerende Har gode teoretiske kundskaber Har et ubesværet skriftligt dansk og engelsk Interesserer dig for udlændinge- og menneskeret og også gerne har gennemført faget Udlændingeret eller tilsvarende fag. Har minimum et år tilbage af studiet

Vi tilbyder

En levende arbejdsplads med en bred, menneskelig kontaktflade Et afslappet og rart arbejdsmiljø Gode muligheder for faglig udvikling

Start dato: Tiltrædelse snarest muligt. Ugentlig arbejdstid 15 - 20 timer, der aftales nøjere efter dit og vores behov.

Løn – og ansættelsesvilkår: Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til relevant overenskomst indgået mellem DRC Dansk Flygtningehjælp og HK.

Stillingen er tidsbegrænset frem til årets udgang, men vil muligvis kunne blive forlænget.

Ansøgningsproces

Stillingen kan kun søges online på www.drc.ngo under Ledige Stillinger.

Du er velkommen til at kontakte Teamleder Dorte Smed på tlf. 33735226 for flere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfrist: tirsdag d. 18. juni. Da det er vigtigt for os at besætte denne stilling hurtigst muligt, forbeholder vi os retten til at interviewe kandidater løbende før ansøgningsfristen.

DRC Dansk Flygtningehjælp ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor kvalificerede ansøgere til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

This vacancy is archived.

Recommended for you