Kun jij jezelf helemaal verliezen in de statistieken van je ads? Ben je behendig op de digitale snelweg en weet jij hoe we onze doelgroepen kunnen bereiken? Hier kun je écht het verschil maken met jouw skills. In een tijd waar digitale fondsenwerving steeds belangrijker en groter is zijn we op zoek naar uitbreiding van het huidige team!

Over Save the Children:
Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren.

Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Wat ga je doen als Digital Marketeer?
De functie Digital Marketeer valt onder de afdeling Fondsenwerving en voert samen met de andere Digital Marketeer en CRO specialist de digital strategie uit. Momenteel werken we vanuit huis, maar de standplaats van deze functie is ons kantoor in Den Haag (50 – 100% van de werkweek).

In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

  • Het ondersteunen van het team door:

    • Het monitoren en optimaal inzetten van de paid channels om donateurs en leads te werven, en de merkbekendheid van Save the Children te vergroten
    • Het uitvoeren en continu optimaliseren van de paid channel strategie t.b.v. het behalen van de targets
    • Het editen van marketing content
    • Het uitvoeren van A/B-testen
    • Het maken, publishen en optimaliseren van de campagne-ads, landingspagina’s en journeys met een focus op acquisitie van (nieuwe) supporters

We zijn een jong team met grote ambities. Onze activiteiten maken écht impact. Al 5 jaar is Save the Children de snelst groeiende NGO van Nederland, en samen met jou willen we dit minstens de komende 5 jaar nog steeds zijn. Er is veel ruimte voor jouw ontwikkeling en ideeën, dus bij ons ben je nog niet uitgegroeid.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met paid media en digital publishing
  • Je vindt het leuk om nauw samen te werken met je collega’s, maar kan ook goed zelfstandig uit de voeten
  • Je hebt inlevingsvermogen in de doelgroepen van Save the Children
  • Meten = weten, je bent iemand die ook oog heeft voor de cijfers en performance gericht werkt
  • Operationele ervaring met het werken met advertsing-, analytics-, testing- en personalisatie-tools
  • Je werkt graag zorgvuldig en data-driven
  • Affiniteit met ontwikkelingen in de wereld en de impact op kinderrechten

Wat staat er op jouw CV?

  • Opleiding: HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring: Ervaring in de sector is een pré, maar geen vereiste
  • Vaardigheden: Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
  • Praktisch: Je bent gerechtigd om in Nederland te werken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Waarom vragen we referenties en een VOG?

Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme.

Als kinderrechtenorganisatie die misbruik – in welke vorm dan ook – bestrijdt, willen we allereerst kunnen garanderen dat onze eigen medewerkers zich hier niet schuldig aan maken, of hebben gemaakt. Daarom nemen we deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. En nemen we gestandariseerde referenties af als je bij ons solliciteert. Door te solliciteren stem je hiermee in.

Wat voor werkgever is Save the Children?

In Nederland werk je samen met ongeveer 120 collega’s maar je bent ook onderdeel van een internationaal netwerk van meer dan 25.000 collega’s in 120 landen. We zijn ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie, maar dat betekent niet dat onze organisatie onpersoonlijk is. Juist niet! Wij zorgen dat ieders stem – net zoals die van de kinderen waar wij voor strijden – gehoord wordt. Dat iedere collega zichzelf kan zijn en zich verder kan ontwikkelen.

Bij Save the Children zijn we trots op onze diversiteit. Daarom nodigen wij iedereen uit om bij ons te solliciteren, ongeacht gender, seksuele oriëntatie, religieuze en/of culturele achtergrond, persoonlijkheid en/of andere zichtbare en onzichtbare kenmerken. We vieren onze verschillen, want deze zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien.

This vacancy is archived.

Recommended for you